FAQ: Veelgestelde vragen

Onze chauffeurs hebben standaard een aantal dranken (fris / bubbels (met of zonder alcohol) bij. Deze kunt u tegen meerprijs bij de chauffeur bestellen. In overleg kunnen wij ook de gehele bar vullen met diverse dranken die u aan het eind van de rit afrekent met onze chauffeur.

In overleg met de chauffeur en/of kantoor is dit mogelijk. Dit hangt uiteraard af van eventuele vervolgritten. Extra uren worden per kwartier in rekening gebracht en dienen contant of per PIN bij de chauffeur te worden afgerekend.

Jazeker. U kunt via Bluetooth uw eigen muziek streamen in al onze limousines. De Hummer biedt de mogelijkheid via AUX uw muziek af te spelen. Mocht u videomateriaal willen afspelen is dat enkel mogelijk per DVD of via een USB stick met .VOB bestanden.

Het is mogelijk een boeking te annuleren of de datum van de rit te verplaatsen. Hier worden echter wel kosten voor in rekening gebracht conform onze algemene voorwaarden.

Ja, u kunt contant bij ons betalen op kantoor (vooraf en op afspraak). Contante betalingen aan chauffeurs proberen wij tot een minimum te brengen i.v.m. de veiligheid en bijbehorende risico’s. Onze voorkeur gaat uit naar een betaling per iDeal.

Na akkoord op de offerte, dient u binnen 14 dagen de (aanbetalings)factuur te hebben betaald. Bij een boeking die plaats vindt binnen 1 maand dient het volledige factuurbedrag betaald te worden. Bij een boeking die plaats vindt over meer dan 1 maand, dient u 25% aan te betalen. Het resterende bedrag kan dan tot 1 week voor uitvoerdatum betaald worden. U kunt bij ons gemakkelijk, veilig en snel betalen per iDeal of per overboeking.

Nadat u akkoord heeft gegeven op de offerte (digitaal ondertekend of per mail bevestigd), sturen wij u per mail een boekingsbevestiging met daarin de (aanbetalings)factuur en een aantal aanvullende vragen om het rittenplan voor u op te stellen om de rit vlekkeloos te laten verlopen.

Jazeker, de door ons gegeven prijzen zijn altijd incl. BTW, voorrijkosten, fles bubbels, brandstof/verzekeringen, kilometers en de chauffeur. De prijs kan enkel veranderen indien de route wordt gewijzigd (meer kilometers) of als de rit uitloopt (per kwartier wordt er afgerekend aan de chauffeur).

Nee, dat vinden wij niet nodig. Bij uitzondering kan hier sprake van zijn, maar dit wordt altijd met de klant gecommuniceerd.

Dit is uiteraard mogelijk. De offerte is namelijk opgebouwd op basis van voorrijkosten, de geleverde service, kwaliteit van de limousines, extra’s, eventueel vervangend vervoer en passagiers capaciteit. Wees hier dus scherp op, want vaak is goedkoop duurkoop. Lees daarom altijd even de recensies van het desbetreffende bedrijf om evt. narigheid te kunnen voorkomen.

U kunt altijd de offerte aan ons voorleggen indien u behoefte heeft aan een uitleg. Al met al is het allerbelangrijkste dat u het bedrijf kiest die voldoet aan uw wensen en u een prettig gevoel geeft. U bent van harte welkom om bij ons langs te komen en de limousines te bezichtigen!

Al onze boekingen worden vooraf betaald via ons betaalplatform per iDeal, per rekening overboeking of contant bij ons op kantoor. Indien een rit uitloopt of u heeft consumpties tijdens de rit aangeschaft, kunt u aan de chauffeur contant of per PIN afrekenen.

Helaas is dit niet toegestaan om zo een schoon interieur te behouden. Enkel de door ons aangeboden en geselecteerde dranken/versnaperingen mogen worden genuttigd en kunnen vooraf besteld worden of (beperkt) tijdens de rit bij de chauffeur worden aangeschaft.

Onze Lincoln limousines mogen maximaal 8 personen vervoeren. Onze Mega Hummer is de enige limousine in Nederland en België die legaal meer dan 8 personen mag vervoeren. Deze staat geregistreerd als bus en mag maximaal 16 personen meenemen. Andere limousines in Nederland die zgn. 16 personen mogen vervoeren zijn hier helaas niet voor goedgekeurd (staan op taxi platen of zelfs gele autoplaten). Kies dus altijd voor een bedrijf met alle taxi / busvergunningen en juiste verzekeringen!

Onze Lincoln limousines zijn 9 meter lang. De Mega Hummer is 11 meter lang. Ondanks deze lengte kunnen onze ervaren chauffeurs praktisch alle locaties bereiken. Enkel met de Mega Hummer kunnen bepaalde locaties slecht of niet bereikbaar zijn zoals woonerven en sommige 30km wijken.

Enkel limousines op blauw kenteken (taxi) mogen personenvervoer tegen betaling uitvoeren en beschikken over alle benodigde verzekeringen omtrent de inzittenden. In een limousine met geel kenteken bent u als passagier onverzekerd en heeft u te maken met de zogenaamde “snorder”. Pas hier dus mee op! Bij een staande houding door de politie of inspectie wordt de rit per direct stopgezet en kunnen boetes uitgedeeld worden.

Het is niet toegestaan om in onze limousines te roken. Het interieur dient ten allen tijde fris te zijn om niemand tot last te zijn. Eventueel kunt u onze chauffeur altijd vragen om een rookpauze in te lassen op een veilige plaats om buiten de limousine te roken. Roken in de limousine wordt beboet op € 200,00 , de kosten om de limousine weer fris te laten maken door een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf.